Český kapr.cz - home page
Česká ryba » Třeboňský kapr

Třeboňský kapr

Jak připravit Třeboňského kapra na náš stůl

S rostoucí oblibou kapřího masa, roste i počet receptů a návodů jak připravit kapra na náš stůl.

Když se řekne kapr, většině lidí se vybaví smažený obalovaný řízek z kapra. Je to velice nespravedlivé, protože vynalézavost a nápaditost naší české kuchyně je jinak poměrně známá a veliká. S kapřím masem se dají dělat zázraky. Může se vařit, péci, dusit, smažit, plnit, marinovat, udit…

Se stále rostoucím zájmem o zdravý životní styl se právě sladkovodní ryba kapr stává stále důležitější součástí zdravé výživy.

Máte-li chuť zkusit upravit kapra nějakým novým způsobem, podívejte se na naše recepty, které na videu připravuje a komentuje mistr kuchař Petr Stupka.

Pro majitele živého kapra doporučujeme nejdříve shlédnou videa s návodem, jak kapra zpracovat. Poté můžeme upravit mnoha způsoby ; nabízíme několik našich tipů.

Co nejdříve vyzkoušet pečenáče z kapra? Je to vlastně smažený kapří řízek, naložený na několik dní do speciálního láku:

Video s návodem na pečenáče

Dalším zajímavým receptem může pro vás být grilováné marinované maso z kapra:

Video s ukázkou grilování kapra za pomoci marinády

Další recepty na přípravu tradičních i netradičních pokrmů z masa Třeboňského kapra naleznete na www.trebonskykapr.cz.

Reklama
Recepty, videa, prodejní místa - Třeboňský kapr

Komentář

 

Třeboňský kapr - Aktuálně

Třeboňský kapr má svoji vlastní internetovou prezentaci. Podívejte se co je nového. Aktuální informace zobrazovány pomocí technologie RSS.

Štika obecná

Candát

Sumec

Náš tip

Rubrika Třeboňský kapr

.::.
www.ceskaryba.cz - 2009 :: Webdesign ODEON